Miercuri 07.09.2022 va avea loc prima etapa a Campionatului National de Fotbal Corporatist editia a XX-a, ce va avea la start echipele a 40 de companii din Romania. Meciurile se vor desfasura pe terenul multi-sport din cadrul Complexului Sportiv Dinamo Bucuresti. Accesul auto se face prin Bulevardul Barbu Vacarescu, dupa care se urmeaza drumul pana in spatele tabelei de marcaj a Stadionului Central (vezi poza de mai sus).

Pe durata celor 9 saptamani in care urmeaza sa se desfasoare evenimentul este interzisa folosirea artifiicilor, petardelor, fumigenilor sau altor materiale pirotehnice, cat si a vuvuzelelor si fluierelor. Utilizarea acestora de catre suporterii unei echipe va duce la penalizarea echipei in cauza. Toti suporterii sunt rugati sa ia loc in tribuna, accesul pe suprafata de joc fiind permis doar jucatorilor inscrisi pe foaia de joc.

In cadrul Campionatului National de Fotbal Cosporatist este strict interzisa utilizarea ghetelor cu crampoane pentru terenurile de iarba. Sunt acceptate doar incaltarile dedicate suprafetelor sintetice si cele pentru jocul in sala.

Dorim success tuturor echipelor inscrise in competitie!