1.  Practicarea sporturilor in mod organizat este o modalitatte de a stimula angajatii din organizatia dumneavoastra?

Consideram extrem de benefica practicarea sportului in general, indiferent ca are loc in cadrul unei competitii la care participa compania, asa cum este Campionatul National de Fotbal Corporatist, sau daca se face in mod individual prin mers la sala sau alergare in parc. Pentru ca suntem convisi ca sportul este important in viata noastra, incurajam practicarea lui si de catre copii. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care am ales sa implementam in Romania ”Cupa Tymbark Junior”, o competitie de fotbal pentru elevi ce are ca model o competitie similara din Polonia, care este, in acest moment, cea mai mare competitie de acest fel din Europa.

2. Stiti ce sporturi practica angajatii companiei?

Din ce stiu eu, cei mai multi dintre cei care practica sport in compania noastra joaca fotbal. Ca dovada ca avem, fara modestie, o echipa foarte competitiva la CNFC.

3. Ce sporturi practicati, sau ati practica daca ati avea timp?

Din pacate, nu aloc sportului atata timp cat mi-ar placea sau chiar as avea nevoie. Ma ”lupt” cu timpul, e un fel de judo, incercam sa ne punem reciproc la pamant. Atunci cand reusesc sa-l ”inving”, practic cu mare placere tenis de camp, snowboard, wakeboard, box thailandez.

4. Aveti un sport preferat?

Urmaresc cu mult interes si placere fotbal, tenis, ski, Formula 1 si, uneori, snooker. De fapt, cred ca imi plac toate sporturile, fara exagerare. Fiecare dintre ele are ceva spectaculos, plecand de la reguli de joc si pana la caracterul si abordarea competitionala a sportivilor care le practica.

5. Ce parere aveti despre participarea echipei dumneavoastra in Campionatul National de Fotbal Corporatist?

Dupa parerea mea, avem o echipa foare buna care este alcatuita din oameni ambitiosi cu spirit de fair-play si de echipa. Din fericire, aceste calitati se regasesc si in activitatea lor profesionala, fapt pentru care ii felicit si le multumesc. Sustinem in continuare participarea lor la aceasta competitie si le dorim mult succes!

6. Cu ce echipa de fotbal tineti?

Tin cu echipa din orasul meu natal Varsovia – Legia Warszawa.

7. Aveti un sportiv roman preferat?

 Romania a avut si are multi sportivi care au facut istorie. Ii apreciez pe toti si imi este greu sa aleg unul singur.

8. Daca maine decideti sa organizati o competitie sportiva in cadrul companiei, ce sport ati alege?

In cadrul grupului Maspex, organizam deja o competitie de fotbal ce are loc anual in Polonia. La ea participa mai multe tari, printre care si Romania. La editia de anul trecut, echipa noastra ne-a facut o surpriza extraordinara, castigand locul I. Este aceeasi echipa care joaca in CNFC.

Pe langa asta, incurajam, prin Cupa Tymbark Junior, practicarea fotbalului si de catre femei, la aceasta competitie pentru elevi participind si fete care deja au avut o prestatie si rezultate extraordinare.

9. Credeti ca teambulding sportiv este in beneficiul companiei?

Cu siguranta da! Sportul, pe langa miscare, este un cumul de principii despre competitivitate, spirit de echipa, provocare, strategie, invins si invingator, perseverenta.

10. Sunteti interesat de rezultatele echipei dumneavoastra in Campionatul National de Fotbal Corporatist?

Da, urmaresc cu interes prestatia lor.

11. Daca echipa dumneavoastra ar fi invitata sa participe intr-o competitie corporatista la nivel european sau mondial ati aproba deplasarea?

Desigur! Este important ca jucatorii echipei Tymbark Maspex sa continue ceea ce au inceput si sa faca totul pentru a-si realiza obiectivul. Este, de altfel, unul dintre principiile pe care le aplicam si in activitatea profesionala.

Interviu Grabowski Grzegorz