1. Practicarea sporturilor in mod organizat este din ce in ce mai bine primita de companiile care doresc  sa-si rasplateasca angajatii. In compania dumnevoastra ce sporturi practica angajatii?

Suntem o echipa care  practica mai multe sporturi asa cum puteti vedea si in filmul de prezentare al companiei. Toate hobby-urile noastre: fotbal, alergari, montain bike, drumetii, calarit, enduro, Tae Kwon Do, box si inot.

2. Ce sport practicati, sau ati practica daca ati avea timp?

Stim cu totii ca in fiecare zi ducem o lupta cu timpul dar incerc pe cat posibil sa ajung cat mai des la inot si fitness.

3. Aveti un sport preferat?

Nu sunt o sportiva  consecventa, dar admir oamenii care practica orice fel de sport.

4. Ce parere aveti despre participarea echipei dumneavoastra in Campionatul National de Fotbal Corporatist?

Fotbalul fiind un sport de echipa ajuta la consolidarea relatiilor. Indiferent de pozitia ocupata in companie, pe terenul de fotbal cu totii suntem prieteni.  Echipa de fotbal Augsburg International a mai participat la competitii de fotbal, ba chiar mai mult, compania a organizat un campionat intern. Fiind deja la a 3 a participare in cadrul Campionatului National  de Fotbal parerea nu poate fi decat una pozitiva, ne dorim sa ramanem in top 3.

5. Veniti pe stadion sa sustineti echipa companiei?

Mi-as dori sa particip la fiecare meci insa timpul nu imi permite, ma bucur ca am reusit sa ajung la festivitatile de premiere, sa pot felicita echipa.

6. Cu ce echipa de fotbal tineti?

Sunt microbista doar in cadrul Campionatului Nationat de Fotbal Corporatist .

7. Aveti un sportiv roman preferat?

Da, Nadia Comaneci!

8. Daca maine decideti sa organizati o competitie sportiva in companie, ce sport ati alege?

Am organizat atat campionat de fotbal cat si concurs de pescuit, anul acesta am ajuns la a IV-a editie.

9. Credeti ca teambulding sportiv este, in cele din urma, si in beneficiul companiei?

Credem in teambulding-ul sportiv de aceea incercam in fiecare an sa sustinem pasiunile sportive ale angajatilor, pentru ca, asa cum spune si moto-ul companiei „Impreuna Facem treaba buna”!

La fiecare inceput de an mergem impreuna la SKI. Primavara si vara este dedicata pescuitului si competitiilor de alergare, Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON, Semimaratonul Bucuresti OMV Petrom. Nu trece nici o toamna fara a se organiza o iesire de montain bike. Anul acesta am organizat pentru echipa de vanzari un teambulding de tip surviving camp, un real succes!

10. Va preocupa performanta echipei dumneavoastra in Campionatul National de Fotbal Corporatist?

Important este ca participam, facem miscare, interactionam cu alte companii si jucam fotbal impreuna.

11. Angajatii care au rezultate bune in competitiile corporatiste beneficiaza de recompense din partea companiei?

Bineinteles ca facem ce putem mai bine, sportivii nostri au beneficiat de liniste si relaxare la Pensiunea „Casa Augsburg”

12. Daca echipa dumneavoastra ar fi invitata sa participe intr-o competitie corporatista la nivel european sau mondial ati aproba deplasarea?

Am fi onorati sa participam, dar  decizia se va aproba si in functie de buget: de timp si resurse  materiale.

13. Credeti ca practicarea sportului este importanta pentru persoanele din compania dumnevoastra?

Orice  activitatea sportiva  este importanta si ajuta la o constructie frumoasa si armonioasa a fiecarei persoane. Relaxarea prin sport este reteta de succes pentru un corp si o minte sanatoasa!

interviu Gina Iordache