1.  Participarea echipei Lindab in Campionatul National de Fotbal Corporatist este o rasplata sau un stimulent pentru angajatii dumneavoastra?

Participarea echipei Lindab in Campionatul National de Fotbal Corporatist este in primul rand o placere si un bun prilej de a ne bucura impreuna. Toti membrii echipei impartasim cumva aceleasi pasiuni si valori. Mergem pe premiza „Nicio saptamana fara fotbal”, ne place competitia, invatam din greseli si cinstim de fiecare data victoria.

2.  Stiti ce sporturi practica oamenii din companie?

La Lindab, in afara celor care joaca fotbal, avem colegi care fac jogging si chiar participa la maratoane, avem schiori, inotatori, jucatori de tenis de camp si avem in firma doua mese de tenis de masa foarte apreciate si utilizate mai ales in zilele de vineri dupa program J  Ca angajator, Lindab incurajeaza orice initiativa legata de miscare, avand deopotriva o atitudine reactiva si proactiva in acest sens.

3. Ce sport practicati sau ati practica daca ati avea timp?

Eu sunt portarul si antrenorul jucator al echipei de fotbal, dar altfel imi place sa inot, sa schiez si sa joc badminton cu fetele mele care au 4 si 10 ani. Am participat in urma cu zece ani si la un half marathon la Goteborg, primul si probabil ultimul din viata mea J

4. Aveti un sport preferat?

Fara doar si poate fotbalul.

5.  Aveti jucatori de mai multe nationalitati in echipa?

Doar unguri (adica eu J) si romani. Era sa uit … din cand in cand si cate un coleg din Suedia pe care-l prindem in delegatie la noi in tara si-l bagam in echipa ca sa transpire alaturi de noi.

6. Venind la stadion ati discutat cu persoane din alte companii care ulterior v-au devenit parteneri de afaceri?

Ma intalnesc mereu cu amici, prieteni si cunoscuti la meciurile de fotbal si ma bucur sa ma reintalnesc cu ei de fiecare data, indiferent ca ne-am cunoscut pe terenul de fotbal sau in afara lui.

7. Cu ce echipa de fotbal tineti?

Sunt fan al echipei Arsenal chiar daca am parte de multe dezamagiri alaturi de ei. Poate ca ma ajuta intr-un fel sa accept mai usor infrangerile echipei noastre prin goluri incasate in ultimele minute de joc. Se intampla si la case mai mari J

8.  Aveti un sportiv roman preferat?

Gica Popescu, chiar daca nu i-am spus-o niciodata, nici atunci cand am fost colegi la lotul national de juniori si nici ulterior. Nu este niciodata prea tarziu, cred eu J

9.  Daca maine decideti sa organizati o competitie sportiva in companie, ce sport ati alege?

In companie, organizam destul de des competitii de tenis de masa, dar mi-ar place ca la un moment dat sa organizam o competitie de fotbal la care sa participe toate echipele din tarile unde firma Lindab este prezenta.

10.  Credeti ca teambulding sportiv este in beneficiul companiei?

Sunt convins de asta; ajungem sa ne cunoastem mai bine in situatii extreme si sa ne dam seama ce inseamna sa joci in echipa.

11.  Daca echipa dumneavoastra ar fi invitata sa participe intr-o competitie corporatista la nivel european sau mondial ati aproba deplasarea?

Daca ne gasim si sponsori de ce nu 🙂

interviu-andrey-sulyok