Meciurile din semifinalele ediției de toamnă a Campionatului Național de Fotbal Corporatist 2022 (București – Ilfov) au fost spectaculoase, în cele 10 partide marcându-se 89 de goluri. Duminică, 29 octombrie, între orele 9.00 și 12.00 se vor disputa finalele și meciurile pentru locurile 3-4.

Iată ce evenimente notabile s-au petrecut în meciurile semifinale:

SuperLiga. Creditată cu prima șansă la câștigarea competiției, A&D Pharma a trecut la pas (9-3) de Raiffeisen Bank, dar și de data aceasta după un debut de meci ceva mai ezitant. În prim-plan s-a aflat Dragoș Popescu, autor a 5 goluri. În cealaltă semifinală, Ezugi a confirmat că este echipa finalurilor de meci. După ce în semifinala cu Farmexim a egalat in extremis (3-3), iar apoi s-a impus la loviturile de departajare, de data aceasta a câștigat cu 4-2 în fața lui Pedro Construct revenind de la 0-2! În finală, A&D Pharma va înfrunta pe Ezugi (duminică, 29 octombrie, la ora 10.45), iar Pedro Construct și Raiffeisen vor juca meciul pentru locurile 3-4 (ora 9.50).

Liga FIFCO. Neînvinsă la această ediție, EMAG s-a impus fără probleme (7-0) și în semifinala cu IKEA. Iar Ionuț Petrescu a reușit să marcheze 4 goluri. În cealaltă dispută din această fază, DSV a câștigat fără mari probleme (7-3) cu Alliance Healthcare și datorită lui Robert Bumbăcaru, care a izbutit un hat-trick. Alliance Healthcare și IKEA vor lupta pentru medalia de bronz, duminică, 29 octombrie, la 9.00, iar EMAG va înfrunta pe DSV pentru trofeu de la 10.45.

Liga UEFCO. Favorită, Makita s-a impus cu 9-1 în semifinala cu Pfizer. Iar Andrei Velișcu a marcat 4 goluri pentru formația sa. Cealaltă semifinală a fost mult mai disputată, iar Kuehne+Nagel a obținut victoria cu Haleon după prelungiri (5-4). Pfizer și Haleon vor disputa meciul pentru locurile 3-4, duminică, 29 octombrie, la 9.00, iar Makita și Kuehne+Nagel se vor înfrunta în finală, la 9.50.

Liga FRSC. Prima semifinală a fost ceva mai dezechilibrată, GeoStud impunându-se cu 8-4 în fața lui Reckitt Benckiser. Iar o contribuție importantă la acest succes a avut Alexandru Crăciun, cu 5 goluri marcate. În cealaltă semifinală, Karcher a trecut cu 4-3 de Roland Berger. Învinsele se vor înfrunta duminică, 29 octombrie, la 9.00, iar echipele învingătoare își vor disputa trofeul la 9.50.

Liga IFCS. În timp ce GFK n-a avut emoții în semifinala cu Blue Projects (7-0), Signify s-a întrebuințat serios pentru a trece (5-4) de Crowe Romania. O mențiune pentru Cristian Bardu, autor a 4 goluri pentru Signify. Duminică, 29 octombrie, la ora 9.00, Blue Projects și Crowe Romania își vor disputa medalia de bronz, iar la 9.50 GFK și Signify se vor lupta pentru cea de aur.