Traim timpuri grele pe care niciunul dintre noi nu s-a asteptat sa le traiasca, insa, dupa cum v-am obisnuit pana acum in cei 9 ani de activitate, nu suntem genul de oameni care sa ne oprim din a face ceea ce ne place. In anii anteriori am trecut prin situatii complicate, care au implicat schimbarea terenurlui de joc, amanrea startului competitiei, retragerea unor echipe cu o zi inainte de startul competitiei, insa mereu am gasit solutii pentru a merge inainte. Aceasta situatie dificila care ne-a afectat pe toti reprezinta cea ma mare provocare pentru noi si ne vom da toata silinta pentru a reusi sa va aducem iar bucuria de a juca fotbal in siguranta alaturi de colegii dumnevoastra.

Am urmarit Criza COVID-19 de la inceputul acesteia si am fost primii care am anuntat amanarea evenimentului, chiar inainte de instaurarea restrictiilor de catre autoritati. Suntem convinsi ca masurile impuse pentru respectarea distantarii sociale reprezinta singura metoda prin care putem sa revenim la viata dinainte si vom respecta toate indicatiile autoritatilor. Din aceasta cauza dorim sa va anuntam ca NU vom organiza un eveniment cu public pana la finalul acestui an, care sa implice intalnirea unui numar foarte mare de oameni intr-un spatiu delimitat, chiar si in aer liber.

Cu toate acestea Campionatul National de Fotbal Corporatist este cel mai mare eveniment fotbalistic adresat angajatilor marilor companii din Romania, prin intermediul caruia reusim sa aducem impreuna oameni cu valori comune care isi doresc un stil de viata sanatos prin practicarea sportului. Suntem parte a unui sistem international in cadrul caruia companii din intreaga lume isi trimit angajatii sa practice sportul intr-un mediu sigur, si sa fie parte dintr-o lume care isi doreste un stil de viata sanatos. Este o lume in care credem, care ne place si ne da energie sa construim impreuna lucruri frumoase.

Adaptabilitatea va fi principala capacitate pe care vom fi nevoiti sa ne-o antrenam in urmatoarea perioada: sa ne adunam toate resursele de disciplina, creativitate si fair-play pentru a gasi cele mai bune metode de a depasi aceasta perioada mai puternici si mai pregatiti. E foarte important sa invatam sa acceptam prezenta acestui virus, si sa intelegem ca avand un stil de viata sanatos si un corp antrenat vom reusi sa facem fata cu bine acestei provocari. Nu stim exact cum va arata editia din toamna, nu stim in cate terenuri vafi impartita suprafata de joc, care va fi dimensiunea acestora, cate echipe vor fi la start sau ce numar de jucatori va avea fiecare echipa pe teren, dar stim ca vrem sa ne oprim din visare si vrem sa continuam aceasta aventura impreuna ca si pana acum.

Va promitem ca in urmatoarele saptamani vom folosi toate resursele de care echipa de organizare dispune, pentru a construi cea mai buna editie pe care o putem face la inceputul lunii septembrie. Dorim sa va chemam alaturi de noi, sa speram impreuna, sa gandim, sa construim, si daca totul merge bine, sajucam! Trimiteti-ne ideile voastre si pe cele foarte bune le vom include in planul nostru. Noi ne vom asigura ca vom organiza un eveniment care sa nu puna in pericol participantii sau comuinitatea din care feceti parte.

Cum vedem desfasurarea in acest moment?
● Interzicerea accesului in zona vestiarelor si a dusurilor.
● Interzicerea accesului publicului. La teren vor fi prezenti doar jucatorii echipelor.
● Foile de joc si declaratiile vor fi completate de catre capitan online si vor fi trimise catre organizator cu cel putin 2 ore inainte de disputarea meciurilor.
● Accesul echipelor pe terenuri se va face la distanta de 3 minute.
● Startul meciurilor va fi dat la 3 minute distanta unul fata de celalalt.
● Fiecare echipa va avea dreptul sa fie prezenta cu maxim 10 jucatori (6 jucatori de camp+4 rezerve).
● Fiecare echipa va avea 2 banci de rezerva, iar jucatorii de pe margine vor purta masti.
● La fiecare banca de rezerva va exista un recipient cu substante dezinfectante.
● Fiecare participant va avea sticla sa de apa din partea organizatorilor.
● Mingile vor fi dezinfectate dupa fiecare meci.
● Toate contestatiile se vor depune doar online.

In cazul in care vor fi impuse alte masuri de restrictie sau actualele masuri vor fi relaxate, vom adapta desfasurarea evenimentului in functie de acestea.