Campionatul National de Fotbal Corporatist este un turneu de fotbal pe suprafata redusa, organizat din anul 2011 de S.C. H&S Support Solutions, parte a GREVYO GROUP, care se adreseaza jucatorilor amatori de fotbal din marile companii din Romania, oferindu-le sansa de a concura intr-un cadru organizat, foarte apropiat de cel profesionist.

Incepand cu anul 2013, Campionatul National de Fotbal Corporatist face parte din circuitul international de turnee de fotbal, ca urmare a aflierii acestuia la forul international FIFCO – International Federation of Corporate Football, cu sediul in Montreal, Canada.

Competitia a debutat in data de 4 septembrie 2011 sub titulatura de Cupa “CORNEL DINU” – pentru companii. Prin contractul de afiliere semnat in primavara anului 2013 intre oranizator  si FIFCO, partea romana s-a obligat ca incepand cu anul 2015 sa organizeze competitia sub titulatura de Campionatul National de Fotbal Corporatist. Astfel, echipele participante in cadrul acestei competitii au dreptul de a participa la competitiile internationale organizate de forul mondial.

Campionatul National de Fotbal Corporatist este cel mai mare eveniment fotbalistic organizat pentru companiile din Romania, iar pe langa cele trei centre din Bucuresti, Craiova si Brasov, continua sa se extinda an de an. Competitia are 2 editii anuale primavara (martie – iunie) si toamna (septembrie – noiembrie), oferind astfel companiilor posibilitatea de a oferi angajatilor un cadru organizat pentru practicarea sportului pe durata intregului an.

Turneul se bucura de o importanta expunere mediatica atat in presa sportiva si business, cat si pe celelalte canale media.