VERLA  - SINDICATUL ASF
UNILEVER  - COMDATA

A fost o zi grea in “sferturi” pentru toate echipele din Liga UEFCO. O multime de emotii si la fel de multe sperante. S-au calificat cei care au gestionat mai bine cele 40 de minute de joc.

Semifinalele competitiei prezinta doua partide tari, cu doua echipe care in septembrie erau necunoscute in CNFC: Sindicatul ASF si Unilever. Doua surprize placute. Doua echipe care au dat dovada de maturitate si iscusinta in alegerea strategiilor, doua echipe care au beneficiat la fiecare meci de sustinerea suporterilor.

Verla – ASF este intalnirea dintre constanta si entuziasm. Cu o experienta importanta in CNFC, Verla este o formatie care face putine greseli. In cealalta parte echipa Sindicatului ASF creste de la un meci la altul dezvoltand relatii de joc pe care in urma cu o luna nu le-ar fi banuit. Cine isi va stapani emotiile martea viitoare va juca Finala Mare. Cine nu,… va juca Finala Mica  :)

Partida Unilever  – Comdata este o copie a celeilalte semifinale daca privim prin prisma experieintei in CNFC. Comdata este ca un buldog de paza in poarta casei, in timp ce Unilever este o caprioara care nu se poate opri din alergat. Comdata are experienta, Unilever ardoare. Combinatia este castigatoare, cu siguranta. Pentru cine? Vedem marti.