RematHolding, Makita si eJobs sunt surpizele acestei editii a CNFC, alaturi de RB. Aflate la prima participare in competitie toate cele 4 au reusit sa ajunga in fazele superioare.

Recapituland traseul primlor 3 vom vedea ca, pe langa pricepere, fotbalul se conjuga foarte bine cu sansa.

Makita a ocupat pozitia a doua in grupa preliminara din care au facut parte Unilever, Pluriva si Neumarkt, ultimele doua echipe debutante. A fost umar la umar cu Neumarkt echipa care a castigat meciul direct dupa lovituri de departajare. Cu 7 puncte, Makita s-a dus in Liga UEFCO unde a ocupat locul secund, dupa GFK. In faza optimilor Makita a eliminat Oscar Downstream, iar in sferturi urmeaza sa intalneasca Sindicatul ASF

REMATHOLDING a depasit grupa preliminara in urma unei departajari in 3 cu Michelin si Zentiva. Jocul cifrelor in format restrans au trimis REMATHOLDING in Liga UEFCO. A fost o provocare trecuta cu bine in cele din urma, locul doi, in spatele celor de la Mediplus. In prima faza eliminatorie REMATHOLDING a invins ZUZU la o diferenta categorica, 13-2. Urmeaza sferturile de finala, cu GFK.

Surpriza si in Liga FRSC, acolo unde eJobs a reusit sa stranga 3 puncte in urma victoriei cu British School. Si pentru ca vorbeam de sansa, in sferturile de finala, intr-un meci deschis oricarui rezultat, eJobs a invins MHS Truck&Bus cu 10-7.  eJobs va juca in semifinale cu Zentiva, echipa care vizeaza castigarea trofeului.