VERLA - KUEHNE+NAGEL
SOCIETE GENERALE - UNILEVER
BRENNTAG - COMDATA
ZENTIVA - SINDICATUL ASF

Daca in faza optimilor de finala ne-am permis sa discutam despre favorite, in unele partide, de aceasta data lucruile stau cu totul altfel. Sferturile de finala din aceasta editie au o mare doza de neprevazut.

Verla – Kuehne+Nagel aduce fata in fata doua formatii care au muncit pentru mult pentru a ajunge aici. In optimi Verla a avut o partida mai usoara, cu Gazeta Sporturilor, in timp ce Kuehne+Nagel a muncit ceva mai mult pentru a trece de GFK.

Societe Generale – Unilever va fi extrem de echilibrat. Ambele echipe au tras tare in “optimi”. Mai tare decat o arata scorul din teren. Echipe organizate, bine structurate, ambele cu rezerve apropiate de nivelul titularilor.

Brenntag – Comdata va fi suma eforturilor din ziua partidei. Brenntag si-a castigat locul in Sferturi dupa ce a trecut de DB Cargo (9-7), in timp ce Comdata a ajuns in faza sferturilor castigand la masa verde partida cu Hidroelectrica.

Zentiva – Sindicatul ASF pune fata in fata doua echipe frumoase, manate de ambitii. Sindicatul ASF se afla la debut in CNFC si vrea sa demonstreze ca doar intamplarea a facut sa joace in Liga UEFCO in acest an. Ambitiile baietilor sunt mari si sustinerea colegilor pe masura. De partea cealalta, Zentiva, are experienta partidelor eliminatorii din CNFC. Va fi un meci greu pentru ambele echipe.