CATENA - AQUILA
CARREFOUR - A&D PHARMA
URSUS COOLER - MEDIPLUS
TYMBARK - AUGSBURG INTERNATIONAL

Liga FIFCO aliniaza pentru Sferturile de finala 4 partide greu de descifrat. Fiecare formatie are dreptul sa spere la medalii. Pina acolo insa mai este un hop de trecut. Marti va fi spectacol pe terenul sintetic de la Dinamo.

Partida Catena – Aquila ar putea avea o favorita daca analizam matematic rezultatele din editiile trecute: Catena. Statistica nu este insa suficienta. Aquila este echipa care traieste momentul si nu are planuri pe termen lung. Din aproape in aproape echipa a ajuns in “sferturile” competitiei si are un moral ridicat.

Carrefour – A&D Pharma va fi o ciocnire a ambitiilor. Carrefour face tot posibilul sa castige pentru a demonstra ca ceea ce s-a intamplat editia trecuta a fost doar o greseala de moment. A&D Pharma, in schimb, vine cu moral dupa ce a eliminat in otimi pe Honeywell, castigatoarea Turneului final de la Brasov, din aceasta toamna.

“Sfertul” Ursus Cooler – Mediplus ramane deschis oricarui rezultat. Sunt mult prea multe elemente in ecuatia acestei intalniri pentru a putea trage o concluzie sau pentru a face un pronostic. Cert este doar faptul ca atat Ursus cat si Mediplus au invins in Optimi Farmexpertul din editia trecuta, echipa care s-a impartit in doua in aceasta toamna.

Meciul Tymbark – Augsburg International se pozitioneaza si el in zona greu de deslusit. Maratonistii de la Tymbark contra rigorii germane a celor de la AUGSBURG. Motive suficiente sa ne asteptam la spectacol pe teren.