GSK  - J.W. MARRIOTT
ZUZU  - BRISTISH SCHOOL
PRAKTIKER  - OSCAR DOWNSTREAM
RADCOM  - CAROLI

Pentru ca in Liga FRSC sunt doar 8 echipa in editia de toamna a CNFC, echipele vor juca saptamana viitoare sferturi de finala. Vor avea apoi o saptamana de pauza, timp in care Liga FIFCO si Liga UEFCO vor disputa si ele Sferturile de finala. Se va reveni apoi in programul competitiei pentru semifinale si finale.

Clasamentul acestei editii aduce fata in fata GSK si JW Marriott, doua echipe care in sezonul trecut se puteau intalni in finale. Marriott a fost insa in scadere vizibila de forma in aceasta toamna si nu a reusit sa stranga nici un punct in 3 meciuri. Dezechilibrata va fi si partida Radcom – Caroli. La a doua participare, Radcom a facut risipa de energie pe durata intregii competitii insa pozitionarea in clasament nu i-a ajutat pe baietii de la Radcom. Caroli a castigat finala mica a competitiei anul trecut si s-a clasat pe locul 3 (Caroli – GSK 4-3).

ZUZU – British School si Praktiker – Oscar Downstream vor fi punctele de interes in Sferuri. Zuzu este in scadere de forma, in timp ce British School manifesta o crestere vizibila dupa “transferul” fostului stelist Stelian Stancu. Valorile ar putea fi egale, depinde de cati jucatori vor reusi cele doua echipe sa mobilizeze in ziua meciului. Praktiker si Oscar Downstream joaca pe acelasi palier valoric, cu un plus pentru Oscar la capitolul organizare si pentru Praktiker la capitolul initiativa. Totul depinde de inspiratia din ziua partidei.