GSK  -  BRISTISH SCHOOL
RADCOM  -  CAROLI
ZUZU  -  JW MARRIOTT
PRAKTIKER  -  OSCAR DOWNSTREAM

Pentru ca in Liga FRSC sunt doar 8 echipa in editia de toamna a CNFC, echipele vor juca saptamana viitoare sferturi de finala. Vor avea apoi o saptamana de pauza, timp in care Liga FIFCO si Liga UEFCO vor disputa si ele Sferturile de finala. Se va reveni apoi in programul competitiei pentru semifinale si finale.

Clasamentul acestei editii aduce fata in fata GSK si JW Marriott, doua echipe care in sezonul trecut puteau juca finala, sunt favoritele Ligii. Marriott a fost insa in scadere vizibila de forma in aceasta toamna si nu a reusit sa stranga nici un punct in 3 meciuri. La a doua participare, Radcom a facut risipa de energie pe durata intregii competitii insa pozitionarea in clasament nu i-a ajutat pe baietii de la Radcom. Caroli a castigat finala mica a competitiei anul trecut si s-a clasat pe locul 3 (Caroli – GSK 4-3).

ZUZU, British School, Praktiker si Oscar Downstream vor fi echipele de interes in Sferuri. Zuzu este in scadere de forma, in timp ce British School manifesta o crestere vizibila dupa “transferul” fostului stelist Stelian Stancu. Praktiker si Oscar Downstream sunt plasate pe acelasi palier valoric, cu un plus pentru Oscar la capitolul organizare si pentru Praktiker la capitolul initiativa. Totul depinde de inspiratia din ziua partidei.