Am dat startul inscrierilor pentru cea de a XIV-a editie a Campionatului National de Fotbal Corporatist! Numarul maxim de echipe inscrise pentru editia din primavara este de 48.

Se anunta cel mai spectaculos eveniment din seria celor deja incheiate si, probabil, va fi cel mai disputat. Noul sistem de joc va revolutiona competitia, va echilibra fortele si va oferi fiecarei echipe sansa sa aspire la marele trofeu.

Astfel, din primavara viitoare vom avea 4 ligi in CNFC: SuperLiga, unde vor juca primele 8 echipe din aceasta editie, Liga FIFCO, Liga UEFCO si LIGA FRSC

SuperLiga este deja formata din cele mai bune 8 echipe din aceasta editie a Ligii FIFCO. Cele 8 echipe vor juca fiecare cu fiecare,  fara a mai trece prin grupele preliminare. Primele 4 echipe se vor califica in Play Off ; liderul clasamentului va primi la final trofeul; locurile doi si trei vor primi medalii, iar ultimele doua clasate din SuperLiga vor retrograda in Liga FIFCO pentru sezonul urmator (Editia a XV-a). In locul lor vor promova finalistele din Liga FIFCO, editia a XIV-a a CNFC.

Pentru celelalte 3 ligi, FIFCO, UEFCO si FRSC structura competitionala se pastreaza neschimbata. Vor exista grupe preliminare, dupa care, in functie de locul in grupa, punctele acumulate, …etc se vor alcatui ligile pentru noul campionat.

 CAMPIONATUL NATIONAL DE FOTBAL CORPORATIST EDITIA A XIV-A, PREZENTARE

FORMULAR DE INSCRIERE EDITIA A XIV-A