VERLA  - GAZETA SPORTURILOR
SOCIETE GENERALE  - RED BULL
BRENNTAG  - DB CARGO ROMANIA
MICHELIN  - ZENTIVA
SINDICATUL ASF  - ANCHOR GRUP
COMDATA  - HIDROELECTRICA
MOTIVATION  - UNILEVER
KUEHNE+NAGEL  - GFK

Sperante multe in Liga de mijloc a CNFC in aceasta editie. Prima partida eliminatorie din campionat va mobiliza echipele, cu siguranta. Vor fi cresteri in evolutia fiecarei eformatii in parte, prin urmare este imposibil sa facem previziuni.

Exista totusi un plus pentru favoriti, Verla, Societe Generale si Brenntag, toate 3 cu o evolutie constant buna in grupe. De partea cealalta Gazeta Sporturilor, Red Bull si DB Cargo Romania sunt in scadere de forma in finalul acesteii editii, scadere de forma care se adauga problemelor de efectiv.

Incepand cu Michelin – Zentiva partidele incep sa fie echilibrate. Multe echipe se cunoasc de ani buni si nu mai poate fi vorba de surprize. Conteaza doar forma de moment. De urmarit insa partida dintre Sindicatul ASF si Anchor Grup, doua echipe ordonate si ambitioase, ambele la debut in CNFC.

Comdata – Hidroelectrica este, deasemenea, o partida care ar putea deveni mai interesanta decat apreciem prin prisma rezultatelor. Comdata are jucatori puternici, greu de destabilizat, in timp ce Hidroelectrica, formatie cu media de varsta destul de sus, are un plus de indemanare, dar ttrebuie sa reziste 40 de minute.  Partida Motivation – Unilever se plaseaza in zona greu de descifrat a rundei. Unilever este la prima participare, medie de varsta 20+, baieti ambitiosi si organizati. De partea celalta Motivation se pare ca are reteta nemteasca. Rezistenta, determinare si speranta… pana in ultima secunda.

Partida Kuehne+Nagel – GFK vine sa completeze paleta acestei runde cu doza de ambitie a echipelor nou promovate. Altfel spus, editia trecuta ambele formatii au evoluat in Liga FRSC. GFK a ajuns in sferturile de finala, iar Kuehne Nagel a jucat finala mare (pe care a pierdut-o la DHL, 9-4). Exista toate ingredientele pentru un spectacol fotbalistic.