CATENA  - NOVOTEL
CARREFOUR  - TELEKOM
URSUS COOLER  - ALPHEGA
TYMBARK  - LINDAB
AUGSBURG  - ORACLE
MEDIPLUS  - FARMEXPERT
HONEYWELL  - A&D PHARMA
GENPACT  - AQUILA

Tabloul optimilor din Liga FIFCO se imparte doua zone: “Favoriti certi” si “Fara favoriti”. In prima zona se incadreaza partidele Catena – Novotel, Carrefour – Telekom, Ursus Cooler – Alphega s Tymbark – Lindab. Restul meciurilor intra in cea de a doua grupa.

Aste nu inseamna ca am scos din calcul surpizele. In fotbal nimic nu este sigur pana la fluierul final. In ciuda ambitiei si a efortului pe care-l depun pe teren, baietii de la Novotel vor avea probleme cu cei de la Catena.  Valabil pentru 90% dintre echipele din Liga FIFCO. Catena favorita.

Carrefour se duce ca un tanc spre finala care n-a apucat sa o joace editia trecuta. De data acesta cu mai mult discernamant si o doza suplimentara de calm si incredere. Telekom poate reprezenta insa surpiza. Debutanti in CNFC, baietii de la Telekom au in joc prospetimea debutului, constanta si curaj. Au vrut de la bun inceput in prima liga, sa se bata cu cei mai buni, desi nu stiau cine sunt acestia si ce pot ei pe teren. Carrefour favorita

Ursus Cooler – Alphega nu dezvaluie importanta intalnirii decat in momentul in care spunem ca Alphega este jumatate din Farmexpertul din editia trecuta. Dupa 6 etape insa Alphega sufera din cauza accidentarilor. De partea celalta Ursus Cooler vizeaza finala pe care nu a jucat-o editia trecuta (la fel ca si Carrefour). Presiune pe Ursus, care ramane favorita.

Zona cu “Favoriti cert”a tabloului optimilor se incheie cu partida Tymbark – Lindab.  Tymbark vine din postura de finalista in Turneul Campionilor din CNFC, de la Brasov, de saptamana trecuta, in timp ce Lindab duce povara celor zero puncte din clasamentul grupei. Tymbark favorita.

Meciul Augsburg – Oracle se distinge prin faptul ca Oracle, la prima participare in CNFC, este inca o necunoscuta pentru adversari. Augsburg are insa experienta competitiei si un lot echilibrat, in plus, pe teren jucatorii fac foarte putine greseli.

Mediplus – Farmexpert se incadreaza in categoria speciala a meciurilor din zona Medical & Pharma, zona in care ambitia este pe primul loc. Concurenta acerba intre cele doua echipe, rezultat deschis.

Honeywell – A&D Pharma nu are favorit la prima vedere. Depinde totul de forma de la ora meciului. Avem atuuri de fiecare parte, cu un mic plus pentru Honeywell.

GENPACT – AQUILA incheie lista “optimilor” sub semnul echilibrului. Intr-o zi buna oricare dintre echipe ar putea castiga partida.