Concurenta mare in grupele A si D, lupta stransa la mijloc, iin grupele B si C. Treaba incurcata in vederea alcatuirii clasamentului de 16 echipe pentru optimile de finala.

Grupa A vine cu Michelin favorita si Comdata care are a doua sansa. Sperantele n-au apus nici in partea de joc a clasamentului unde  Unilever si Anchor Grup, ambele la debut in CNFC, fac o figura frumoasa desi au strans doar un singur punct pana acum. Etapa viitoare Michelin joca cu Unilever si Comdata cu Anchor Grup. Posibil rasturnari de situatie

 Grupa B are doi lideri la egalitate de puncte (6), Sindicatul ASF si Verla. Etapa viitoare va decide ordinea. Cele doua formatii se vor intalni miercuri, de la ora 20:00. Doar ASF are galerie :). Zentiva si Red Bull vor lupta saptamana viitoare pentru primele puncte in grupa si pentru un loc mai caldut in clasamentul de 16.

Grupa C are doi lideri si o multime de ambitii. Fundatia Motivation este lider in clasament, la egalitate de puncte cu Brenntag. Miercuri, de la ora 21:00, urmeaza meciul direct, fara pronostic. Gazeta Sporturilor si GFK vor concura in ultima runda pentru primele puncte.

In Grupa D punctele s-au impartit intre Societe Generale, Hidroelectrica si Kuehne+Hagel. Toate cele 3 echipe au resurse pentru a ajunge lider in clasament. Hidroelectrica si Kuehne+Nagel vor da proba calitatilor saptamana viitoare iar sansele sunt 50/50. DB Cargo in schimb va avea meci greu cu Societe Generale, echipa care a marcat de 15 ori in primele doua partide (dar a si incasat 10 goluri). Hidroelectrica are cele mai putine goluri primite in Grupa D (8 goluri).