Prima runda din Liga FFCO a adus fata in fata Urus Cooler si Augsburg International, echipe care in editia trecuta ar fi trebui sa joace finala.

Grupa A combina echipe consactate, cu aparitii noi. Oracle debuteaza in aceasta editie, in timp ce Alphega, nume nou, este echipa gupului Farmexpert care editia aceasta participa cu doua formatii (Farmexpert si Alphega). Revenind la rezultatele primei runde trebuie sa notam duelul din zona Medical&Pharma, dintre Alphega si Mediplus. Goluri multe, ca de obicei, plus doua cartonase rosii. De data asta Mediplus a luat toate cele 3 puncte, insa duelul continua la distanta.
Celalat meci al grupei, Carrefour – Oracle, pare ca a curs intr-o singura directie daca luam ca reper scorul (7-0). Oracle are insa vreme sa-si revina si sa recupereze.

Clasament Grupa A AICI

Grupa B are doua candidate la podium si multe ambitii din partea noilor veniti in CNFC, baietii de la Telekom. Cum despre meciul Augsburg International – Ursus Cooler am mai discutat, trecem direct la Telekom – Farmexpert. Aparent de valori apropiate, cele doua formatii au tinut de scor si au fost atente la detalii. Cu experienta mai bogata in competitie si aflati intr-o zi mai buna, jucatorii de la Farmexpert au reusit sa castige toate cele 3 puncte. Scorul (5-3) arata ca n-a fost tocmai simplu.

Clasament Grupa B AICI

Grupa C si-a desemnat si din punct de vedere statistic favoritele. Catena si Honeywell au castigat, prima, mai greu decat arata scorul, a doua mai usor. Honeywell a lasat impresia ca nu forteaza in meciul cu Aquila (4-1), in timp ce Catena, surprinsa de replica celor de la Lindab, din startul partidei, si-a revenit si a preluat conducerea in partea a doua.

Clasament Grupa C AICI

Frumoasa si echilibrata, Grupa D a debutat cu doua partide la care n-am fi putu da un pronostic. Tymbark – A&D Pharma si Genpact – Novotel. Tymbark a profitat din plin de ziua slaba a celor de la A&D Pharma (10-4) iar Genpact a invins (6-2) Novotel mult mai greu decat ne spune scorul final.

Clasament Grupa D AICI