9 din 16 echipe se lupta pentru o pozitie de lider in cele 4 grupe din Liga FIFCO. Semn ca exista si disponibilitate, nu numai orgoli.

Grupa A este condusa de Mediplus si Carrefour (6p), cu avantaj de golaveraj petru Mediplus si cu un meci direct intre cele doua formatii programat saptamana viitoare. Cine castiga va prinde probabil primul loc in clasamentul de 16 ce va prefata optimile de finala. In partea doua a clasamentului Alphega si Oracle vor juca pentru primele puncte in clasament. Nu exista favoriti in nici una dintre cele doua partide.

Grupa B, fata de celelalte grupe din Liga FIFCO, este lipsita de orice fel de poezie. Exista doar calcule si strategii. Aici nimic nu este la voia intamplarii. Augsburg conduce cu 4 puncte si un golaveraj putin mai mare decat Ursus, Farmexpert (4p) asteapta sa dea lovitura in fiecare partida iar Telekom poate avea in orice moment un raspuns decisiv pe teren, indiferent de adversar. In caz de egalitate de puncte intre Augsburg si Ursus la finalul grupei, se va lua in considerare scorul din meciul direct (3-3) (6-5 pentru Ursus dupa loviturile de departajare)

Grupa C pare ca este la discretia celor de la Catena si Honeywell. Urmeaza insa meciul direct intre cele doua echipe. Va fi hotarator pentru stabilirea liderului. Valorile sunt apropiate iar asteptarile sunt mari. Lindab si Aquila n-au strans deocamdata puncte in Grupa C. Vor avea ocazia sa o faca in meciul direct din ultima runda.

Grupa D, un melanj de ambitie si rigurozitate, se anunta spectaculoasa in ultima ei faza. Genpact conduce in clasament (6p), in timp ce Tymbark si A&D Pharma urmeaza cu cate 3 puncte. Novotel, fara puncte deocamdata, dar cu o incredibila determinare la fiecare partida, intalneste saptamana viitoare pe Tymbark. Genpact – A&D Pharma va fi, fara discutie, punctul de interes. In functie de rezultate este posibil sa avem 3 echipe cu 6 puncte in grupa. Ramane sa socotim la final.