Partida Ursus Cooler - Augsburg International (3-3/6-5 dupa lovituri de departajare), disputata ieri in prima etata din Liga FIFCO a acestei editii, ne-a intors cu aproape 3 luni in urma.

Ursus Cooler - Augsburg International ar fi trebuit sa se intalneasca in finala Ligii FIFCO din editia a XII-a, in luna iunie. Ursus Cooler a fost insa exclusa, la fel si Carrefour, ambele pentru comportament nesportiv in partida din semifinale (Carrefour – Ursus 3-4).

Ambitiiile s-au pastrat insa. Ursus Cooler si Augsburg International s-au intalnit ieri seara pe teren, in prima runda din Liga FIFCO. Finala care nu s-a jucat in iunie a fost centrul de interes al rundei. Pe buna dreptate, pentru ca ambele echipe s-au prezentat excelent.

Atat Augsburg cat si Ursus au dorit sa joace cum nu au avut posibilitatea sa o faca in iunie, in finala. Ursus si-a asumat deschiderea scorului. Augsburg a raspus curajos si a egalat. Cu nervii tinuti in frau Ursus a dus scorul la 2-1. Mereu aproape de oameni, lucizi, in ciuda presiuni, jucatorii de la Augsburg au restabilit egalitatea la 2. S-a jucat strans, calculat, cu putine greseli. Spre finalul meciului Ursus a marcat pentru a treia oara iar timpul a devenit al doilea adversar al celor de la Augsburg. Insistenta le-a fost rasplatita cu golul de 3-3. Daca ieri s-ar fi jucat finala ar fi urmat prelungiri. S-a trecut in schimb direct la lovituri de departajare. Loterie, sansa, pricepere. Toate la un loc, plus un car de emotii care a ingreunat responsabilitatea fiecarui executant. A fost 6-5 dupa loviturile de departajare, rezultat care va conta doar in cazul in care cele doua echipe se vor afla la egalitate in grupa dupa 3 etape. Nici un cartonas galben, nici un cartonas rosu, in ciuda incrancenarii.

Ar fi putut fi finala editiei a XII-a