Miercuri, 20 Martie 2019, incepand cu ora 19:00 va avea loc festivitatea de tragere la sorti  a celei de-a XVI-a editii a Campionatului National de Fotbal Corporatist. Evenimentul va avea loc la sediul Ministerului Tineretului si Sportului din Str. Vasile Conta Nr. 16, Sector 2, in sala Nadia Comaneci – etajul 8, in prezenta Ministrului Tineretului si Sportului, Domnul Matei Bogdan.

In cadrul acestui eveniment se vor discuta aspecte legate de regulamentul competitiei, componenta comitetului excutiv, si se va efectua tragerea la sorti pentru grupele preliminarii.

Prima etapa competitionala va avea loc in data de 26/27/28 Martie 2019 in Complexul sportiv Dinamo Bucuresti. Programul competitional va fi afisat joi 21.03.2019! Avem rugamintea ca pana vineri 15.03.2019 sa ne trimiteti loturile de jucatori impreuna cu fotografiile acestora (doar pentru jucatorii care nu au participat la editia anterioara).

Pe site-ul oficial al competitiei www.cnfc.ro au fost afisate cele 48 de echipe inscrise la aceasta editie! http://www.cnfc.ro/echipe/