Dan, pentru majoritatea Cucu, este fiu, suporter, iubit si prieten de nadejde, un bun patriot, mereu la datorie, atat la locul de munca cat si in peluza. Este tipul ala inimos si plin de viata care si-a consumat multe weekend-uri pe stadion sau in salile de sport, alaturi de Dinamo si de Naționala României. Asa cum el a tinut mereu steagul sus, fiind intotdeauna prezent in actiunile peluzei (apropiatii stiu exact de ce este capabil Cucu cand isi doreste ceva), tot la fel astazi, el trebuie sa vada ca-i suntem alaturi. Acum, cand are cea mai mare nevoie de noi.

La doar 34 ani a fost diagnosticat cu cancer, iar boala asta teribila i-a afectat mare parte din organele interne.
Nu demult am reusit impreuna minunea de a strange cea mai mare parte din suma necesara pentru a-l salva pe Catau. Acum el este din nou in primele randuri ale PCH-ului.

Am demonstrat atunci ca miracolele se nasc din gesturile noastre de bunatate puse laolalta.
De data aceasta Dan este cel care are nevoie de ajutorul nostru. Este internat de urgenta intr-un spital din Turcia, starea lui este stabila, iar de saptamana viitoare va incepe chimioterapia. Urmeaza o perioada grea pentru el, iar faptul ca va vedea impreuna noastra simtire ii va da curaj in lupta cu boala. In prima faza, suma necesara tratamentului este de 38.000 €. O parte din suma a fost suportata de Dan. Pentru restul e nevoie de noi, cei care-l cunoastem si de oricine este dispus sa ajute. Baiatul asta are prea mult bun simt si niciodata n-ar fi apelat la un astfel de ajutor. Dar noi trebuie s-o facem!

Haideti sa strangem randurile din nou, sa acordam sansa la viata inca unui camarad, inca unui OM, in teribila lupta cu aceasta boala cumplita!
Daca noua Dumnezeu ne-a daruit sanatate, probabil ca cel mai potrivit mod prin care ii putem multumi este sa-l ajutam pe aproapele nostru care se afla in nevoie.

Suntem o familie, un grup de oameni adunati la un loc de pasiunea pentru fotbal. Asta ne-a invatat sa fim uniti, sa nu dam inapoi, sa nu lasam pe nimeni si nimic sa ne ingenuncheze!
Putem incepe sa punem fiecare umarul si sa-i fim alaturi in razboiul cu viata donand orice suma in contul:
RO24RZBR0000060009896580
deschis la Raiffeisen Bank pe numele lui Dan (Cucu Mihai Daniel).

Solidaritatea nu tine de simpatia pentru aceeasi echipa de fotbal. Ea trece peste orice granite. Este singura investitie care nu va da faliment niciodata.