Povestea finalelor de duminica, 10 septembrie, de la Brasov are multe nuante care nu pot fi cuprinse in rezultatele seci ale partidelor. Emotiile, angajamentul, dorinta si dezamagirile nu pot fi redate in cifre.

SEMIFINALE

Tymbark – Autoliv 2-2 (6-5 dupa lovituri de departajare)
Pentru a doua oara in cadrul Turneului  Tymbark a incheiat un meci la egalitate. A fost rezultat deschis, fiecare echipa a avut sansa victoriei dar, in cele din urma, loviturile de departajare au decis finalista.

Honeywell – Catena 2-0
Partida ar fi putut fi oricand finala CNFC Bucuresti-Ilfov. Spectacol garantat intre doua echipe care se cunosc foarte bine. A fost matematica in cele din urma. Honeywell a parut mai obosita, cu joc calculat, la asteptare. Catena a luat de buna invitatia de a urca in atac si a mizat pe asediu. Honeywell a asteptat, a seculat bresele si a incheiat cu doua goluri in avantaj. 2-0, un scor care nu reflecta ocaziile ratate.

FINALA MICA

Autoliv – Catena 2-3
Brasovenii si-au dorit extraordinar de mult sa urce pe podium. Au muncit exemplar, au cheltuit ultimul gram de energie, dar le-a lipsit un gol. Catena a jucat din experienta, mult mai putin patimas decat in semifinala cu Honeywell si prin urmare mai productiv.

FINALA MARE

Honeywell – Tymbark 5-3
Un rezultat cu poveste, cu rasturnare de situatie, o finala pe care am putea sa o catalogam ca dramatica daca nu ar fi vorba de fotbal. Matematic, socotind rezultatele din CNFC Bucuresti-Ilfov, Honeywell a pornit favorita. In schimb, Tymbark a pus la bataie ambitie, talent si mai multa pospetime in prima parte a jocului. A fost si perioada in care se contura surpriza. Jucatorii din Valeni de Munte au condus cu 2-0, apoi cu 3-1. Honeywell este insa o echipa cu anduranta, iar Tymbark n-a reusit sa reziste fizic pana la final in conditiile unui lot format din doar 10 oameni. Le-ar mai fi trebuit aer pentru inca 5 minute si un dram de sansa pe final, la o lovitura libera din marginea careului. A fot ziua celor de la Honeywell, cea mai buna echipa din Romania in CNFC.